Assessories Palma de Mallorca

D'entre totes les assessories a Palma de Mallorca, en Fortuny i Associats t'oferim el millor servei en un sector tremendament competitiu, complet i tècnic. Solament un equip format per autèntics especialistes podria oferir-te una atenció d'aquest nivell i un assessorament complet i totalment personalitzat.

Però no solament t'oferim la possibilitat de comptar amb professionals en l'assessoria i gestió laboral, sinó que també estem en disposició d'ajudar-te en temes relacionats amb la prevenció de riscos laborals. Comptem amb tècnics superiors en disciplines com la seguretat laboral, l'ergonomia o la psicosociología aplicada.

A més, com a gestoria a Palma de Mallorca també ens trobem en disposició d'exercir com els teus representants davant l'Administració en cas de conflicte laboral, com per exemple en una inspecció de treball de la Seguretat Social o de qualsevol institució, ja sigui autonòmica o municipal.

Una de les millors assessories a Palma de Mallorca

El fet d'oferir un servei tan complet i ampli ens ha convertit en una de les millors gestories a Palma de Mallorca. Hem col·laborat i ajudat a més de 250 empreses durant la nostra trajectòria, sumant més de dos milers de treballadors entre totes elles. Aquesta experiència ens ha permès aconseguir un nivell de coneixement d'aquest camp enorme i que repercuteix positivament en favor dels nostres clients.

En Fortuny i Associats comptem amb una experiència de més de 25 anys al teu servei i una trajectòria contrastada i irreprotxable. Solament així és possible obtenir la major de les satisfaccions per part de les persones que confien en nosaltres. Necessites un advocat laboralista a Palma de Mallorca? No ho dubtis i posa't a les nostres mans.

Ja ho saps. En Fortuny i Associats gaudiràs d'un despatx especialitzat en tot tipus de temes d'àmbit laboral i en gestions amb la Seguretat Social. Treballarem per al benefici de la teva empresa i per al teu propi. T'esperem!